Odluka o oslobođenju od plaćanja za usluge vrtića za travanj 2020.

Dragi roditelji,

Općina Posedarje donijela je Odluku o oslobođenju od plaćanja za usluge vrtića za travanj 2020., koja se odnosi na sve roditelje koji neće tijekom travnja dovoditi djecu u vrtić. Cijena za usluge vrtića za ožujak 2020. će se svim roditeljima umanjiti na prvoj sljedećoj izdanoj uplatnici, kad vrtić nastavi s normalnim radom, u skladu s brojem dana izostanaka u ožujku, a bez potrebe donošenja bilo kakve liječničke ispričnice.
Svi roditelji koji nisu uspjeli preuzeti uplatnice koje su izdane početkom ožujka mogu dogovoriti njihovo preuzimanje u prostorijama vrtića pozivom na br. 099/2977-300 ili zatražiti da im se iste pošalju mailom, slanjem zahtjeva na e-mail adresu vrtića dvcvrcakposedarje@gmail.com . Gore navedeni broj može se nazvati svakim radnim danom od 8:00 do 15:00 sati.
O svim daljnjim odlukama u svezi trenutne situacije pravovremeno ćemo Vas obavještavati putem web stranice.

Ovim putem želim zahvaliti svima na suradnji i razumijevanju, s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo, a u nadi da ćemo uskoro nastaviti s redovnim radom. Zajedničkim zalaganjem, ozbiljnim pristupom situaciji te pridržavanjem zadanih mjera pokazujemo da brinemo jedni o drugima i o sebi, i samo na takav način možemo nadići sve nedaće. Nadam se da se svi skupa uskoro vidimo i da će naš vrtić vrlo brzo opet biti ispunjen igrom i dječjim smijehom.
Do toga dana sve Vas srdačno pozdravljam, čuvajte se!

ODLUKA – OSLOBOĐENJE OD PLAĆANJA ZA USLUGE VRTIĆA ZA TRAVANJ 2020.

 

Ravnateljica

Ana Milić